Inzetten op de Turbo Player gokkast: 5 games om te spelen

Ga je de Turbo Player gokkast online spelen en ben je benieuwd naar de inzetmogelijkheden? Het is een van de populairste fruitmachines, niet in de laatste plaats dankzij de verschillende spelen die je erop kunt spelen.

Dus ga je aan de slag met de Turbo Player gokkast, en heb je daarmee weinig ervaring of is het alweer even geleden? Wij zorgen ervoor dat je de verschillende spellen ontdekt, om die uit te proberen en beter onder de knie te krijgen. Dat kan natuurljk gewoon gratis, met de credits die je van ons krijgt om te gaan spelen. Zorg ervoor dat je wat ervaring opdoet op de gokkast, zodat je de Turbo Player fruitmachine goed kent als je een storting doet en het er echt om gaat.


5 games van de Turbo Player

Je kunt voor iedere draai op de Turbo Player gokkast zelf bepalen hoeveel je wilt inzetten. Dat kun je doen op 5 verschillende manieren. Het uitbetalingspercentage is steeds hetzelfde, al zorg je er daarmee natuurlijk wel voor dat je hogere uitbetalingen kunt krijgen bij een winnende combinatie.

Dit zijn de mogelijkheden om de fruitmachine te gaan spelen:

  • Drie speelrollen
  • Vier speelrollen
  • Vijf speelrollen
  • Zes speelrollen
  • Inclusief SuperBet

1. Drie speelrollen - paylines

Wil je de Turbo Player gokkast goed leren kennen? Het is verstandig om rustig aan te beginnen, waarbij er nog niet te veel rollen actief zijn. Door het eerste spel in te stellen zijn er drie rollen actief. Het betekent dat je 27 verschillende manieren hebt om te winnen.

Je speelt met een minimale inzet van bijvoorbeeld €0,20, die je kunt laten oplopen naar maximaal bijvoorbeeld €50 per draai. Je zet 1 tot 250 credits in per draai, waarmee je het spel lekker overzichtelijk houdt en daardoor goed kunt leren kennen.

2. Vier speelrollen - winlijnen

Heb je het spel al beter onder de knie en zoek je naar een manier om het uitdagender te maken? Dan is het een goed idee om het tweede spel te gaan spelen. Er komt een actieve rol bij, waardoor ook het aantal winmogelijkheden snel toeneemt.

Je kunt nu op maar liefst 54 verschillende manieren winnen. Bovendien speel je met een inzet van minimaal bijvoorbeeld €0,40, die je dan op kunt laten lopen tot bijv. €100. De bedragen worden dus al wat groter, dus als je om geld gaat spelen neem je op de Turbo Player gokkast wat meer risico.

3. Vijf speelrollen - winlijnen

Door er in het derde spel nog een rol bij te zetten maak je de fruitautomaat nog een stuk interessanter en uitdagender. Er is sprake van vijf actieve rollen op de Turbo Player. Dat betekent dat je nu 81 manieren hebt om te winnen, waardoor je dit gemiddeld vaker voor elkaar zal krijgen.

De minimale inzet loopt dan op naar €0,60 in dit voorbeeld. Wil je spelen met een zo hoog mogelijke inzet? Dan kan dat in dit voorbeeld met maximaal €200 per spin, waardoor het al snel gaat om grote bedragen aan inzet (en winst).

4. Zes speelrollen - paylines

Het complete spel op de Turbo Player gokkast speel je met zes rollen. Je krijgt er nog een aantal manieren bij om te winnen, waardoor dat in dit geval al kan met 108 verschillende winnende combinaties.

Je kunt dan nog steeds maximaal €200 (voorbeeld) per draai inzetten, al is de minimale inzet wel omhoog gegaan. Die is in dit voorbeeld gelijk aan €0,80, al zorgt dat er nog steeds voor dat je het ook relatief rustig aan kunt doen met het spel.

5. Inclusief SuperBet

Wil je er alles uit halen wat erin zit als je de Turbo Player gaat spelen? Je kunt op de gokkast kiezen voor het vijfde spel, waarbij je opnieuw speelt met 6 rollen. Bovendien komt daar de SuperBet bij, om een nog hogere prijs te kunnen winnen.

De minimale inzet verdubbelt dan in dit voorbeeld naar €1,60 per spin. Bovendien kun je dan maximaal €400 (voorbeeld) per draai inzetten. Dus ben je een echte high-roller en wil je de Turbo Player fruitmachine spelen? Dan is dit voor jou natuurlijk de beste keuze.

Jokers en de Mystery Jackpot

Je kunt de gokkast Turbo Player spelen aan de hand van de vijf bovenstaande spellen, waarmee je grotendeels zelf bepaalt welke inzet je doet en welke kans op winst je aan de andere kant maakt.

En kies je voor de spellen 1 tot en met 4 zoals we die hierboven hebben beschreven? Je kunt relatief beperkte prijzen winnen, met de winnende combinaties. Uiteraard is het wel zo dat de extra mogelijkheden om te winnen de kans op een mooi bedrag steeds een beetje groter maken.

Als je kiest voor de SuperBet-inzet kun je met de jokers zelfs extra veel gaan verdienen? In dat geval kunnen de drie jokers je samen een bedrag opleveren van bijvoorbeeld € 2.000. En heb je maar twee jokers? Ook dan kun je er al een mooi bedrag mee winnen. Een enkele joker zorgt er zelfs voor dat het te winnen bedrag zal stijgen, waardoor het meer dan de moeite waard is om daar in de spellen naar op zoek te gaan.

Speel de Turbo Player: gratis oefenen

Wil je de Turbo Player gokkast spelen, maar heb je nog weinig ervaring op deze fruitautomaat? Of heb je de fruitmachine wel eens gespeeld, maar kende je de bovenstaande mogelijkheden om in te zetten eigenlijk nog helemaal niet? Geen probleem, dan kun je daar bij ons gewoon gratis mee oefenen.

Start het spel zonder een storting te doen, gewoon zonder download en meteen in jouw browser. Op die manier zorgen we ervoor dat jij de Turbo Player goed onder de knie kunt krijgen, om er daarna leuke spellen mee te spelen.


Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.