Classic Joker: welke symbolen zorgen voor de hoogste betalingen?

Spelen op de Classic Joker? Het is een klassieke gokkast met 6 reels, waardoor je op het grote aantal rollen veel verschillende winnende combinaties kunt maken. Het is een gokkast van StakeLogic, in dit geval voorzien van de Supermeter Modus en met de Mystery Jackpot, waardoor de te winnen bedragen hoog kunnen oplopen.


Uiteraard kun je ook met een aantal andere symbolen mooie winnende combinaties maken. Wij leggen je uit welke symbolen waardevol zijn en hoe je er op de Classic Joker gokkast van StakeLogic voor zorgt dat je daar een goede kans op maakt. Zo weet je waar je op moet letten, bijvoorbeeld als je de 6 reels van het spel gratis wilt leren kennen tijdens een oefenspel.

Symbolen en uitbetalingen: een overzicht

Ga je spelen op de gokkast Classic Joker? Wij leggen je uit welke symbolen het meest waardevol zijn en waarmee je ervoor zorgt dat je een mooi bedrag kunt winnen.

  • Rode zeven: win 200
  • Gouden bellen en meloenen: win 40
  • Pruim, sinaasappel, citroen en kers: win 20
  • Op jacht naar de joker
  • Spelen om de Mystery Jackpot

1. Rode zeven: win 200

Het uitkeringspercentage van de Classic Joker 6 reels gokkast loopt op tot 98%, wat betekent dat je een zeer goede kans maakt om te winnen. En doe je dat met de symbolen die het meest opleveren? Dan kan dat een heel lucratieve inzet zijn.

Het meest interessant zijn de rode zevens. Het zijn de meest waardevolle symbolen die je op de rollen kunt verzamelen, waar je er bovendien niet zoveel van nodig hebt. Het is de kunst om er 3 te verzamelen op de winlijn. Als je dat lukt zorgen de drie rode zevens op de Classic Joker gokkast ervoor dat je 200 coins krijgt. Speel je met de maximale inzet, dan loopt het gewonnen bedrag op.

2. Gouden bellen en meloenen

De rode zevens komen natuurlijk niet zoveel voor, waardoor het best lastig kan zijn om daarmee een winnende combinatie te draaien. Symbolen die al een stuk meer voorkomen zijn de gouden bellen en de meloenen. Je zal ze vaker tegenkomen op de rollen. Uiteraard ligt ook de uitbetaling wat lager, omdat de symbolen meer voorkomen en je daarmee dus een grotere kans maakt om te winnen.

3. Pruim, sinaasappel, citroen en kers

Verder zijn er nog symbolen die nog meer meekomen, maar die ook minder uitbetalen. Het gaat in dit geval om de volgende symbolen:

  • Pruimen
  • Sinaasappels
  • Citroenen
  • Kersen

Je kunt er 20 coins mee winnen.

4. Op jacht naar de joker

Los van de fruitsymbolen die je natuurlijk tegenkomt op de Classic Joker 6 reels gokkast is het interessant om op jacht te gaan naar de joker. Daarmee zorg je ervoor dat je een Wild kunt verzamelen, die je kunt laten vervangen door ieder ander symbool dat je nodig hebt.

De joker (het Wild-symbool) zal alleen verschijnen op de rollen 2, 3, 4, 5 dus houd er rekening mee als je die nodig hebt. De joker zal zich automatisch veranderen in het symbool dat je een winnende combinatie kan opleveren, waardoor je daar zelf niets voor hoeft te doen.

5. Spelen om de Mystery Jackpot

Echt interessant wordt het als je 3 jokers weet te draaien, dus op de tweede, derde en vierde rol. Op die manier heb je drie Wild-symbolen op een rij, die je recht geven op de Mystery Jackpot van het spel. Die kan oplopen van 1.000 tot 6.000 credits, waardoor dit de echt grote bedragen zijn waarmee je kunt winnen.

Supermeter Modus van de Classic Joker

Bovenop de Mystery Jackpot en de andere prijzen kun je op de Classic Joker ook spelen met de Supermeter Modus. Die wordt automatisch geactiveerd op het moment dat je een winnende combinatie draait.

Met deze modus heb je de mogelijkheid om jouw winst verder te vergroten. Uiteraard kun je de winst gewoon verzamelen, maar als je liever een gokje waagt kan dat ook. Je hebt hier het uitbetalingspercentage van 98%, waardoor je veel meer kans maakt dan in het basisspel van de gokkast.

De minimale inzet die je moet doen ligt hoger dan op de rest van de Classic Joker gokkast, al betekent dat ook dat je er grotere bedragen mee kunt winnen. De Wild-symbolen van de gokkast zijn in dit geval Stacked, en verder kun je er op de normale manier mee aan de slag. Dus begin je het spel beter onder de knie te krijgen? Dan zorg je er met deze modus voor dat je de winsten flink op kunt laten lopen.

Speel de Classic Joker: gratis oefenen

Wil je zelf ervaren hoe goed het lukt om de verschillende winnende symbolen te draaien? Je kunt dat gewoon gratis uitproberen. Wij zorgen ervoor dat je de Classic Joker gokkast beter kunt leren kennen, voordat je daarvoor zelf een euro hoeft te storten. Zo voorkom je grote risico's, speel je het spel om meer ervaring op te doen en zorg je er daarna voor dat je er hopelijk een leuk bedrag mee kunt verdienen.


Wat is je leeftijd?