Speel de Random Runner: een klassieker om nooit te vergeten

Spelen op de Random Runner? Het is misschien wel de meest klassieke gokkast waar je voor kunt kiezen. Gewoon online, omdat je daarvoor echt niet meer naar de kroeg of het cafe hoeft. Zodat je het spel kunt spelen wanneer je wilt, zelfs mobiel als je even geen computer bij de hand hebt of onderweg bent.


Wij zorgen er met de Random Runner spel voor dat je een klassieke gokkast kunt blijven spelen. Het spel werkt precies zo als de oude fruitkast, al heb je natuurlijk de voordelen van een paar moderne toevoegingen. Wil je bijvoorbeeld met hogere inzetten spelen, waarbij je net wat meer kans maakt op winst? Dankzij de Super Stake is het ook weer een modern casinospel, zonder dat de oude elementen die het zo mooi maken verloren zijn gegaan.

Van de kroeg naar online

Misschien speelde je de oude Random Runner wel eens in de kroeg. Of eigenlijk, de kans is groot dat je het spel daar gespeeld hebt of dat je er zelfs speciaal voor naar de speelhal ging. Velen van ons hebben heel wat uren doorgebracht met deze gokautomaat, omdat het een van de fruitautomaten is die al het langst bestaat.

Het grote voordeel van het spel is dat het lekker eenvoudig in elkaar zit. Er is sprake van 6 rollen, waardoor je zelfs als je het niet eerder speelde snel door hebt hoe het werkt. Er is geen sprake van een bovenspel of andere extra's, wat er bovendien voor zorgt dat de klassieke fruitautomaat lekker rustig oogt. Op die manier is het een fijn spel om te spelen, als je online of op jouw mobiel even een kwartiertje of wat langer over hebt.

Uiteraard zijn er wel een paar extra's beschikbaar, die we natuurlijk voor je op een rij zetten:

 • Random Runner:
  Ben je gek op gratis spins? De moderne variant van de Random Runner zorgt er met de speciale Scatter-symbolen (kronen) voor dat je Free Spins kunt verzamelen. Krijg je er 4 of meer op een willekeurige plek (ook buiten de winlijnen)? Dan zijn de free spins voor jou en kun je daar weer mooie prijzen mee winnen.
 • Wild-symbolen:
  Wil je graag een winnende combinatie maken en zoek je daarbij een beetje hulp? De BAR-symbolen zijn dan waar je naar op zoek bent. Ze gelden als ieder ander symbool, behalve de Scatter-symbolen. Zo zorgen ze er wel voor dat je met de Wilds zorgt voor winnende combinaties, waarmee je nieuwe credits kunt winnen.

6 rollen met 1 winlijn

Los van de extra's zit de klassieke Random Runner gokkast vooral op een heel eenvoudige manier in elkaar. Er is sprake van twee belangrijke onderdelen om het spel te winnen:

 • 6 rollen met symbolen
  De gokkast zit op een eenvoudige manier in elkaar, omdat er sprake is van 6 rollen in het benedenspel. Zo zorgt de Random Runner ervoor dat je op de fruitautomaat eenvoudig het overzicht kunt bewaren, waardoor je precies weet hoe het spel werkt en dat snel onder de knie kunt krijgen.
 • Horizontale winlijnen
  De vele horizontale winlijnen bepalen of de symbolen op de juiste plek staan, waarmee je de leuke bedragen kunt winnen. Er is geen sprake van allerlei ingewikkelde extra's of andere zaken die het complex maken, waardoor je het spel lekker eenvoudig kunt spelen.

De eenvoud van de Random Runner gokkast zorgt ervoor dat je die ook mobiel uitstekend kunt spelen. Het is niet nodig om iets te downloaden, waardoor je het spel op een smartphone zoals de iphone en op jouw computer gewoon vanuit de browser kunt spelen. Je kunt meteen beginnen om de Random Runner mobiel te spelen, ook als je maar eventjes de tijd hebt en zoekt naar wat spanning van het spel.

SuperStake: een modern jasje

Zoek je ondanks het klassieke karakter van de Random Runner gokkast toch naar een modern jasje waarmee je het net iets anders aan kunt pakken? Steeds meer spelers houden ervan om een lekker grote inzet te doen. Ze verdubbelen vaak hun inzet, al loop je dan na verloop van tijd tegen een plafondwaarde aan. Dankzij SuperStake is dat niet meer nodig. Je kunt de inzetten verdubbelen, waardoor je kans maakt op prijzen die een stuk hoger op zullen lopen dan wat je gewend bent.

Uiteraard bepaal je zelf of je SuperStake wilt aanzetten en hoe lang je dat doet. De inzetten die je doet worden verdubbeld, en je maakt net wat meer kans om een leuk bedrag bij elkaar te winnen. Het is in ieder geval de moeite waard om het een keer te proberen, ook als je het spel vooral kent van de kroeg en het cafe, waar je die mogelijkheid natuurlijk niet had. En vind je het toch niet fijn spelen of zijn de inzetten je iets te hoog? Je schakelt SuperStake op de Random Runner gokkast eenvoudig weer uit, om het spel op de klassieke manier te spelen.

Speel de Random Runner: gratis oefenen

Wil je de Random Runner fruitautomaat spelen om na te gaan of je het nog kunt? Of zoek je naar een manier om ervoor te zorgen dat je het spel snel weer onder de knie hebt? Wij zorgen ervoor dat je daarvoor nog geen inleg hoeft te doen. In plaats daarvan kun je gratis starten, omdat wij de credits aanleveren die je nodig hebt om het spel te spelen.

Zorg ervoor dat je de Random Runner weer goed onder de knie krijgt of geniet op je gemak van de gokkast die je misschien zo vaak gespeeld hebt. Wij begrijpen dat het hartstikke leuk is om daar weer mee aan de slag te gaan, zonder dat je naar de kroeg of het cafe moet. Dus wil je een gokje wagen en gaat het je om de Random Runner? Wij zorgen ervoor dat je de gokkast kunt spelen wanneer je wilt, gewoon door die online aan te klikken en te beginnen.


Wat is je leeftijd?