Book of Dead gokkast: uitleg, review en alle informatie (+FAQ)

Je wilt de Book of Dead gokkast spelen: goede keuze! Het is een spannend spel, waarmee je bovendien kans maakt op een mooie winst. Dat wil zeggen, als je echt geld inlegt natuurlijk. In plaats daarvan kun je er ook voor kiezen om het spel gewoon gratis te spelen.


Je kunt Book of Dead net als veel andere slots gewoon online spelen, zonder dat je iets hoeft te downloaden. Dat betekent dat je meteen kunt starten, ook op een mobiele telefoon. Het spel heeft vijf rollen en tien winlijnen, dus zit bovendien niet heel ingewikkeld in elkaar.

Het leuke van deze gokkast is dat het spel je meeneemt naar de tijd van het oude Egypte. Je gaat als ontdekkingsreiziger Rich Wild een avontuur aan, zoals je je dat zelf niet voor zou kunnen stellen. Het betekent dat je allerlei mooie avonturen meemaakt en kans maakt op grote prijzen. Ondertussen kun je het spel na een eigen inleg al spelen vanaf €0,01, zodat je nog niet te veel risico hoeft te lopen.

Wij leggen je uit hoe je de Book of Dead gokkast kunt spelen en wat er belangrijk is om op te letten. Bovendien kun je het spel natuurlijk eerst oefenen, zodat je zeker weet dat je niets over het hoofd ziet. Ook delen we antwoorden op de veelgestelde vragen (FAQ). Zo lees je hier alle uitleg, complete informatie en alles wat je wilt weten van een review over Book of Dead.

Het spel: hoe werkt de gokkast?

Om de Book of Dead gokkast te spelen is het belangrijk dat je het spel en de spelregels begrijpt.

Het spel bestaat uit vijf rollen. Die rollen zitten aan elkaar door middel van drie rijen. Ondertussen heb je de mogelijkheid om in te zetten op 10 winlijnen. Dat is geen opvallend hoog aantal, maar het is voldoende om iedere paar draaien een leuke winst te maken. Uiteraard bepaal je zelf hoeveel van de lijnen je wilt activeren. Bij meer lijnen maak je meer kans op winst. Houd er andersom wel rekening dat dit ook vraagt om een hogere inleg per ronde.

Je speelt het spel door op de knoppen te drukken voor de inzet, de muntwaarde, de munten en de winlijnen die je wilt activeren. En wil je gewoon zoveel mogelijk kans op winst maken? Dan heb je de Max Bet-optie. Je doet de maximale inzet, waarna de rollen automatisch voor je beginnen te draaien. Tip: wil je helemaal automatisch spelen? Je kiest bij Book of Dead net als bij een aantal andere slots dan gewoon voor autoplay.

Het spel speel je al vanaf €0,01 inzet per spin. De maximale inzet bedraagt €50 per draai. Dat betekent dat je je behoorlijk kunt ontwikkelen, als je met grotere bedragen wilt spelen. Uiteraard kun je dan ook hogere bedragen winnen op de gokkast.

Symbolen en features van het slot

Om de Book of Dead gokkast goed te spelen is het belangrijk dat je een aantal van de symbolen en de features leert kennen. De symbolen komen uit de tijd van het oude Egypte en ook de geluiden die je hoort dragen geweldig bij aan de sfeer.

Veel interessanter nog is het feit dat je met de symbolen op de Book of Dead gokkast tot 5.000x jouw inzet kunt winnen. Je speelt namelijk het basisspel en je kunt bij een winnende combinatie kiezen voor de gamble-ronde. Als je de juiste kleur van een speelkaart raadt kom je een ronde verder en verdubbel je de winst. Als je de juiste kleur van een complete reeks goed voorspelt krijg je zelfs 4x jouw inzet en gaat het nog een stuk harder.

Twee belangrijke features van de Book of Dead gokkast zijn de Scatter-symbolen en de Wild-symbolen. Een Wild is een vervanging van een symbool door ieder ander symbool, dat je op dat moment nodig hebt. Zo kun je makkelijker een winnende combinatie maken. Het Scatter-symbool activeert 10 gratis spins, als je drie van de Scatters weet te verzamelen. Dit hoeft niet op de winlijnen te zijn.

Review: waarom zijn veel spelers fan?

Veel spelers vinden de Book of Dead een heel fijne gokkast op te spelen. Het is een van de slots met een indrukwekkend mooie vormgeving. Bovendien kun je spelen met verdubbelaars en zijn er extra's beschikbaar zoals de Wilds en Scatters. Dat betekent dat er iedere keer weer wat te ontdekken valt, terwijl je het spel heel eenvoudig kunt starten en meteen kunt spelen.

Tegelijkertijd zit het spel eigenlijk op een heel eenvoudige manier in elkaar. Dat zorgt ervoor dat je het spel snel onder de knie hebt, waarna je er meteen mee kunt gaan spelen. Het is op die manier een van de leuke slots om te gaan ontdekken.

FAQ: veelgestelde vragen over Book of Dead gokkast

Welke bonussen en extra's zijn er beschikbaar?

Je speelt een gokkast zoals Book of Dead natuurlijk om te winnen, en voor leuke extra's en bonussen. Die houden het spel spannend, omdat er iedere keer weer iets anders gebeurt. Je kunt rekenen op Wilds en Scatters. Daarnaast kun je jouw winst verdubbelen, door te gokken welke kleur speelkaart er zal verschijnen.

Kan ik de Book of Dead gokkast gratis spelen?

Ja, je kunt dit spel net als veel andere slots gewoon gratis spelen. Dat betekent dat je onbeperkt kunt oefenen, ook met een nieuwe strategie of tactiek die je wilt proberen.

Werkt het spel ook op een mobiele telefoon?

Ja, het spel werkt zowel op een desktop als een laptop en op een tablet of telefoon. Dat betekent dat je ook thuis vanaf de bank of zelfs onderweg een spelletje Book of Dead kunt spelen.

Hoeveel kan ik maximaal winnen?

Je kunt maximaal 5.000x de inzet winnen die je doet. Dat betekent dat de bedragen flink kunnen oplopen, zelfs als je voorzichtig wilt zijn met de bedragen die je inzet.

Moet ik software downloaden?

Het is niet nodig om eerst software te downloaden. In plaats daarvan kun je meteen starten vanuit de browser, om Book of Dead direct te gaan spelen.


Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.