4 Horseman gokkast

De 4 Horseman gokkast speel je gewoon gratis of om geld na een storting. Je kunt het spel op je gemak uitproberen, daar mooie bedragen mee winnen en natuurlijk aan de slag gaan met alle onderdelen en features die er beschikbaar zijn.


Want zoek je een spannende gokkast waarmee je een andere wereld in kunt stappen? Als je op zoek bent naar een spel dat je meeneemt naar een omgeving die je nog niet kende zit je hiermee goed. De gokkast 4 Horseman zit vol met special effects, dus er valt van alles te beleven. Je geniet van een geweldige spelbeleving, waarbij het in sommige opzichten zomaar een hell of a ride kan worden.

Tegelijkertijd is het een spel waar heel veel spelers veel plezier aan beleven. Ze genieten van de geweldige graphics en van het spel dat op een slimme manier in elkaar zit. Dat zorgt er namelijk voor dat er iedere keer weer van alles te ontdekken valt. Dus wil je graag wat winnen, maar ben je ook op zoek naar een spel dat vooral spannend is om te spelen? Dat is precies waar we voor zorgen. En waarmee jij zeker weet dat er weer van alles te ontdekken valt.

Wij leggen je in dit artikel precies uit wat de spelregels van de gokkast zijn. Bovendien leggen we je uit waarom zoveel andere spelers graag de 4 Horseman gokkast spelen. Zij oefenen er gratis mee of spelen om geld. In de beide gevallen weet je zeker dat je een andere wereld in kunt stappen, namelijk die van de vier ruiters die samen op avontuur gaan.

Spelregels van de gokkast

Om het spel te gaan spelen wil je natuurlijk de spelregels leren kennen. Zo zorg je ervoor dat je een betere kans maakt om te winnen. Tegelijkertijd zit het spel eenvoudig in elkaar, dus kun je dat ook gewoon leren spelen terwijl je eraan begint.

Wat je in ieder geval moet weten is dat de 4 Horseman gokkast 5 rollen heeft (reels). Dat is de gebruikelijke opstelling, dus die zal je waarschijnlijk herkennen. Je kunt spelen op maar liefst 30 winlijnen. Dat betekent dat je op 30 verschillende lijnen kunt winnen met de symbolen die je draait. Uiteraard bepaalt je voor iedere spin zelf hoeveel van de lijnen je activeert, dus hoe groot je de kans maakt om iets te winnen.

De inzet op de gokkast 4 Horseman bepaal je met de bet-button. Zo zorg je ervoor dat je een hogere of een lagere inzet kunt doen. Die inzet kun je doen vanaf 0,10 euro per spin. Op die manier activeer je 1 winlijn. En kies je voor de maximale 30 winlijnen tijdens het spel? Dan speel je dus met een minimale inzet van 3 euro. In de beide gevallen zijn de bedragen gelukkig nog niet hoog.

De gokkast speel je met maximaal 30 winlijnen, net als met een Win Multiplier, Colossus Symbolen, Prize Box, Free Spins en Stacked Wilds. Wat dat betreft valt er meer dan voldoende te ontdekken, om iedere keer weer een nieuw spel te spelen.

Waarom is de gokkast zo populair?

Het spel is eigenlijk nooit hetzelfde. Het is een van de redenen dat zoveel spelers er blij van worden en ermee blijven spelen. Bovendien verdienen ze dankzij de Bonus-spellen en de Free Spins natuurlijk mooie bedragen op de 4 Horseman gokkast.

Je zal merken dat met name de Wild-symbolen zeer de moeite waard zijn. De 4 Horseman Wilds tellen namelijk als alle verschillende symbolen, behalve die voor de bonus en de free spins. Ze tellen voor alle andere symbolen, waardoor het een stuk makkelijker wordt om op de winlijnen voor een winnende combinatie te zorgen.

Daarnaast is het de moeite waard om Free Spins te verzamelen. Je kunt er toch 10 per spin verdienen. Vervolgens kun je een aantal keren gratis spelen, waarbij je wel gewoon kans maakt op de leuke bedragen die er te verdienen zijn. Bovendien kun je gebruik maken van de Prize Box, waarmee je een Multiplier of nog een extra draai kunt verdienen. Zo komt er soms geen eind aan de winsten, ook omdat je een kans hebt om te winnen van 95%.

4 Horseman online spelen

Dus wil je 4 Horseman online spelen, al was het maar om gratis te oefenen? Zo kun je het spel zelf ervaren, waarmee je zeker weet dat het spel daarna geen verrassingen meer voor je heeft. En ken je deze populaire gokkast al een beetje, dus wil je om echt geld spelen? Doe dan een storting, bijvoorbeeld met iDeal. Vervolgens kun je meteen gaan spelen, en maak je kans op de prijzen die er liggen voor de vier ruiters.


Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.