Ride'm Poker

Ride'm Poker is een tafelspel gebaseerd op het traditionele pokerspel, maar met een paar extra toevoegingen om het spannend te houden. Het gratis spel Ride'm Poker is een kaartspel waarbij je eenn, twee of drie handen tegelijk kunt spelen om je winkansen te vergroten.

Je speelt tegen jezelf; de dealer is er alleen om je kaarten te delen. Je hebt de keuze om je inzet te laten staan of te passen voordat de dealer elke van de 2 kaarten omdraait die hij vasthoudt. Het doel is simpel: speel Ride'm Poker gratis en kijk of de kaarten die de dealer vasthoudt een winnende hand opleveren. De optionele bonusinzet biedt spelers de mogelijkheid om nog meer te winnen. Speel Ride'm Poker eerst in de gratis demo mode voor de lol voordat je met echt geld speelt.

Bets bij Ride'm Poker

Het is belangrijk om te weten hoe je Ride'm Poker speelt voordat je geld gaat inzetten. Ride'm Poker wordt gespeeld met een traditioneel kaartspel van 52 kaarten. Je gebruikt de chipwaarden rechtsonder op je scherm om je inzetten te plaatsen - klik erop en sleep ze naar de handen die je wilt spelen. Elke hand waar je mee speelt krijgt 3 kaarten van de dealer, terwijl twee gemeenschappelijke kaarten met de afbeelding naar beneden voor de dealer worden geplaatst.

Bekijk je kaarten. Je hebt de keuze om te passen en een van je 3 inzetten terug te nemen, of je kunt blijven spelen. De dealer draait vervolgens een van de 2 gemeenschappelijke kaarten om, opnieuw heb je de keuze om te passen of door te spelen en je kunt een extra inzet plaatsen. Nadat je je beslissing hebt genomen, wordt de tweede gemeenschappelijke kaart omgedraaid en word je uitbetaald volgens de uitbetalingstabel.

Inzetlimieten en uitbetalingstabel

De minimale ante-inzet is een lage limiet van 3 voor alle drie de handen en de maximale ante-inzet is 33 voor alle drie de handen, plus de optionele zijinzet is ingesteld op 1. De mogelijke handen en uitbetalingen zijn:

- 10s of beter: 1:1

- Twee paar: 2:1

- 3 van een soort: 3:1

- Straat: 5:1

- Flush: 8:1

- Full house: 11:1

- 4 van een soort: 50:1

Straight flush: 200:1

Royal flush: 1000:1

De side bets hebben iets hogere uitbetalingen. Deze zijn:

- 3 van een soort: 5:1

- Straat: 25:1

- Flush: 50:1

- Full house: 200:1

- 4 van een soort: 400:1

- Straight flush: 2.000:1

- Royal flush: 20.000:1

Wijzigingen en fouten voorbehouden.

Ride'm Poker

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.