Great Rhino slot

Great Rhino is een online video slot van Pragmatic Play, die gebaseerd is op het populaire neushoornthema. Je belandt met dit spel op de Afrikaanse savanne, waar nog veel meer wilde dieren leven. Denk aan cheeta's, jakhalzen, krokodillen en pelikanen. De neushoorn zelf kan zowel behoorlijk plakkerig worden als wild.

Op de achtergrond van Great Rhino zorgt een laagstaande zon voor een prachtig zacht licht. Hier zie je ook verschillende andere dieren lopen, zoals giraffes. Je hebt hier 5x3-symbolen tot je beschikking en een vast aantal van 20 winlijnen.

Slot Features van Great Rhino

Great Rhino slot heeft twee features voor je in petto, die je allebei leiden naar een ander speelveld.

Let op: voor 'de-luxe' variant van deze videogame kan onderstaande afwijken!

Re-spin Feature

Draai je ten minste 2 volle stacks met nijlpaarden, dan trigger je de Super Respin Feature. Dit is een Hold & Win-bonusspel. Het doel is hier om tijdens aanvankelijk 3 re-spins zoveel mogelijk nieuwe nijlpaarden erbij te draaien, die vervolgens sticky blijven staan. Elke keer dat je dit lukt, wordt de re-spin teller gereset naar opnieuw 3.

Met een totaal van 14 nijlpaarden op het speciale 5x3-veld win je de Major Jackpot, van 375x je inzet. Slechts 1 symbool meer levert je de Grand Jackpot op, ter waarde van 500x de inzet.

Free Spins feature

Met 3 scatters activeer je deze Free Spins, waar 10 gratis spins op je wachten. Het enige verschil met het basis spel is dat de neushoorn hier de reguliere wild heeft gekopieerd qua eigenschappen, inclusief cashprijzen.

Slot symbolen en RTP

De speciale munt met daarop de kop van een neushoorn is de wild. Die vervangt alle symbolen, op de scatter na. Ook is deze joker het best uitbetalende symbool, met tot 2.500 euro.

Het 'Bonus'-symbool is de scatter en is enkel actief op de reel 2, 3 en 4.

Extreem veel kan er met Great Rhino casino slot niet gewonnen worden, aangezien de hoofdprijs 500x de inzet bedraagt. De variantie is medium en de RTP 96,53%.

Great Rhino slot

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.