Golden Beauty slot

Golden Beauty slot
Speel met actie Speel zonder actie

Golden Beauty slot

De Golden Beauty video slot, van Pragmatic Play, heeft een Oosters thema. De titel verwijst naar een Chinese schone, die je welkom heet op een plek waar allerlei tempels staan en serene rust heerst. Voor de invulling van de symbolen is gekozen voor onder andere potten vol geluksmuntjes, sieraden met edelstenen, gouden kammetjes en gouden lotusbloemen.

Het veld van Golden Beauty is iets groter dan de norm, met 5x4 symbolen. Het aantal winlijnen is zelfs maar liefst 75.

Slot Features van Golden Beauty

Golden Beauty slot game speel je standaard met 1 van de onderstaande features actief.

Progressieve feature

Alleen het basis spel bestaat standaard uit sets bestaande uit 10 betaalde spins. Elke wild die tijdens draai 1 tot en met 9 landt, daarvan krijgt de symbool locatie een gouden kader. Met de laatste spin worden al die kaders opgevuld met wilds, die je winkansen flink doen stijgen.

Hierna begin je weer opnieuw met het doel om zoveel mogelijk wilds te pakken te krijgen.

Free Spins feature

Vanaf 3 scatters activeer je de Free Spins. Afhankelijk van het aantal gedraaide scatters krijg je drie keuzes, waarmee je kiest voor het gewenste aantal draaibeurten en vast aantal wilds per draai.

Voor hoe meer spins je kiest, des te minder wilds zijn er aanwezig. Kies je juist voor het hoogste aantal wilds, dan ontvang je automatisch ook het minste aantal kosteloze draaibeurten:

  • 5 - 15 Free Spins met 10 vaste wilds
  • 10 - 30 Free Spins met 7 vaste wilds
  • 15 - 45 Free Spins met 5 vaste wilds

Game symbolen en RTP

De Golden Beauty is het meest waardevolle symbool. Ook levert ze als enige al wat cash op vanaf twee van deze symbolen op een winlijn.

Wilds vervangen in deze online video game alle andere exemplaren, behalve de scatter. En lukt het je om 5 wilds op een winlijn te krijgen, dan ontvang je daar ook een geldbedrag voor.

Het bonus symbool (de tempel-scatter) kan op elke rol terechtkomen. Een scatter-combi levert verder zelf geen geld op.

De variantie van Golden Beauty videogame is medium en de maximale uitbetaling 210x de inzet. De RTP is een prima 96,44%.

Golden Beauty slot

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?