Gold Rush gokkast

Gold Rush, oftewel Goudkoorts, is een populaire online gokkast van Pragmatic Play die je een glimp geeft van het zware leven in de goudmijnen. Hier staan de materialen om het goud mee te delven al voor je klaar, naast een pakezel om je schatten mee te vervoeren. In je zoektocht naar zoveel mogelijk goud word je bijgestaan door een oude rot in het vak.

Veruit het grootste deel van het scherm wordt bezet door het 5x3-speelveld. Daaromheen zijn delen te zien van de mijn waarin je je begeeft. Om te winnen in Gold Rush staan er 25 vaste winlijnen voor je klaar.

Gokkast Features van Gold Rush

Gold Rush gokkast heeft slechts 1 bonus feature, namelijk de Free Spins. Wel beschikt deze over allerlei extra's.

Free Spins feature

Met 3 scatters trigger je de Free Spins-feature van Gold Rush. In de basis ontvang je 10 gratis draaibeurten. Elke extra scatter die je tijdens het bonusspel draait levert je +2 extra kosteloze spins op.

Dit Free Spins-bonusspel bestaat uit 4 levels, gekoppeld aan speciale goudklompsymbolen. Voor elke goudklomp die je draait, ontvang je 1 punt. Telkens wanneer je een level stijgt, krijg je te maken met meer mijnwerkersymbolen (het best uitbetalende type):

  • 0 - 4 punten: level 1 met 3 extra mijnwerkers
  • 5 - 9 punten: level 2 met 5 extra mijnwerkers
  • 10 - 14 punten: level 3 met 9 extra mijnwerkers
  • 15+ punten: level 4 met 11 extra mijnwerkers

Gokkast symbolen en RTP

De mijnwerker zelf keert hoogste bedrag uit in Gold Rush gokkast, tot 2.500 euro voor een vijftal. Vul je hier het complete scherm mee, dan ontvang je 500x de inzet.

Verder doen er ook wilds mee, die alleen de scatters en de Golden Nuggets niet vervangen. Voor het Het scatter-symbool (de mijn met rails) geldt dat deze alleen terecht kan komen op de rollen 2, 3 en 4.

De variantie van deze online gokkast is medium - hoog. Het theoretische uitbetalingspercentage (RTP) is een prima 96,50%.

Gold Rush gokkast

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.