Abundance Spell gokkast

Abundance Spell gokkast
Speel met actie Speel zonder actie

Abundance Spell gokkast

Met deze gokkast sta je op het punt om geluk, fortuin en al het andere te winnen wat je hart begeert. Soms wat eng, maar met genoeg spanning. Je kunt deze gokkast eerst voor de fun spelen om een indruk te krijgen.

De Abundance Spell gokkast heeft een Voodoo thema wat bestaat uit Amerikaanse en Afrikaanse rituelen. Het spel heeft daarom veel symbolen als botten, lichaamsdelen en bezielde voorwerpen. Je wordt meegenomen naar een schimmig moeras met klimplanten en vogels, waardoor je het gevoel krijgt dat je op elk moment een Zombie gaat tegenkomen.

Deze fruitautomaat is gemaakt door Spinomenal en biedt daarom veel spelplezier.

Game features en spelregels

Deze fruitautomaat heeft 5 rollen (reels) en 3 rijen (3-row). Hiermee heeft het in totaal 50 winlijnen. De RTP is 92.17 %.

Het bevat de o.a. de volgende spel objecten die je leuke winsten kunnen opleveren: Toverdrankjes, Ram schedels, Mensenschedels, Houten maskers, Flesjes met ogen, De vier kaartsymbolen.

Maar het wordt pas echt leuk met de volgende game features:

  • De priester symbolen
  • De expanding Wild symbols
  • Pick Bonus Game

De priester symbolen

Met de priester symbolen kun je een prijs en free spins winnen. Hieronder nader uitgelegd:

  • 3x Priester symbols: je wint x3 je bet en 7 free spins
  • 4x Priester symbols: je wint x4 je bet en 12 free spins
  • 5x Priester symbols: je wint x5 je bet en 15 free spins

De expanding Wild symbols

De Voodoo doktoren symbolen zijn de Wilds en gelden voor alle overige symbolen in dit spel. Daarnaast hebben ze een multiplier functie waardoor je winst met een factor 3 of 5 wordt vermenigvuldigd.

Als er een Wild op rol 2 of rol 4 valt, klapt het uit en bedekt het alle 3 rijen, waardoor het voor nog meer symbolen geldt en je dus een hogere prijs kunt winnen.

Pick Bonus Game

Als er minimaal 3 Vodoo (Wild) symbols vallen in 1 spin, dan wordt de bonus game geactiveerd. Je komt dan in een scherm met schedels, foto's, kaarsen, een dolk en toverboeken. In dit display moet je je favoriete object uitkiezen. Alle objecten bevatten een prijs wat je pas ziet nadat je een keus hebt gemaakt. Dus het is aan jou om de juiste objecten met de grootste winsten uit te kiezen.

Abundance Spell gokkast

Speel voor geld
} }